Vacatures vinden en delen met Outplacement- en Re-integratiebureau Werkcontact

Carrièresite.nl is het loopbaanplatform van Werkcontact B.V.  Kijk voor meer informatie over outplacement en ons privacyreglement op Outplacementbureau.nl

Voor meer informatie over re-integratie tweede spoor kijkt u op Spoor2reintegratiespecilist.nl, voor meer informatie over paardencoaching kunt u terecht op Horses & Coaches.en voor onze externe vertrouwenspersoon kunt u terecht op Onafhankelijk-vertrouwenspersoon.nl

Welkom op de vacaturezoeker voor klanten van Outplacementbureau Werkcontact

Carrièresite.nl is het vacaturezoeksysteem en faciliterende loopbaanplatform van Outplacementbureau Werkcontact, de specialist in outplacement en spoor 2 re-integratie.

Met Carrièresite.nl krijgen personeelsfunctionarissen, medewerkers en cliënten van Werkcontact rechtstreeks toegang tot de meest recente vacatures bij werkgevers in hun regio. Carrièresite.nl zoekt naar vacatures op job-boards en bij bedrijven en instanties zelf.

Gebruikers kunnen via Carrièresite.nl samen jobhunten, eenvoudig communiceren via het platform en gebruik maken van zoekprofielen. Daarnaast worden verstuurde vacatures en cliënt-acties geregistreerd waardoor er op elk moment een rapportage-overzicht gegenereerd kan worden.

Klik hier voor meer informatie over hoe Carrièresite.nl precies werkt.

Wilt u nader kennismaken met Werkcontact en Carrièresite.nl? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende demonstratie of proefaccount aan.

Carrièresite.nl
Postbus 928
2501 CX Den Haag

info@carrieresite.nl

070 - 345 77 63

Carrieresite.nl logo