Vacatures vinden en delen met Outplacement- en Re-integratiebureau Werkcontact

Carrièresite.nl is het loopbaanplatform van Werkcontact B.V.  Kijk voor meer informatie over outplacement en ons privacyreglement op Outplacementbureau.nl

Voor meer informatie over re-integratie tweede spoor kijkt u op Spoor2reintegratiespecilist.nl, voor meer informatie over paardencoaching kunt u terecht op Horses & Coaches.en voor onze externe vertrouwenspersoon kunt u terecht op Onafhankelijk-vertrouwenspersoon.nl

Online outplacement via Carrièresite.nl

Online outplacement is een vorm van outplacement waarbij  (ontslagen) werknemers online begeleid worden in hun sollicitatieactiviteiten. De outplacementadviseur van Werkcontact maakt eerst persoonlijk kennis met de werknemer om behoeftes vast te stellen. De werknemer wordt vervolgens online verder begeleid waarbij deze gebruik kan maken van alle mogelijkheden van het digitale loopbaanplatform van Werkcontact en Carrièresite.nl. 

De e-coach van Werkcontact mailt wekelijks passende vacatures, helpt bij het opstellen en wijzigen van het cv en de sollicitatiebrief, stuurt bij en geeft aanwijzingen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Deze vorm van outplacement is laagdrempelig en voordelig en kan worden uitgebreid met diverse trainingen en workshops.

De kosten voor online outplacement bedragen € 245,- (exclusief de kosten van de intake* en BTW) per maand per cliënt.

Online outplacement is maandelijks opzegbaar.

Kijk voor meer informatie over outplacement ook eens op Outplacementbureau.nl.

* de kosten van de intake zijn eenmalig en bedragen € 275,-. De kosten voor outplacement mogen in mindering worden gebracht van de uit te keren transitievergoeding indien de werknemer hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.

Carrieresite.nl logo